Treasured Mansion

Designed by: Kris Lin International Design
For client: Cifi Group Floor area: 4612.00 M² Year of completion: 2018
Submitted for: Best Use of Light

Skv9199

About the Project

The project is the clubhouse of residence community. There are 2 floors including function areas such as cafeteria, tea house, reading room, library, yoga, gym, swimming pool, children’s learning area.
The whole clubhouse is a lowering space and we try to design a flexible space with lines of light. First, curving light lines are formed, then combines these lines into a luminous elevation. Put the ceiling and wall together to form a complete space of light.

What’s unique about it

We use 3D modelling to research on the size, dimension and height of light lines as well as ergonomics. Economical materials like lamp film and LED light are used in design of the space to create a unique space with flow lines.
The luminous lines are put together to form a luminous wall and enclosed into a space. We also consider controlling the cost and use economical material to realize this creative and unique space design.

Skv9217
Skv9147
Skv9169
Skv9300
Skv9281
Skv9269
Skv9259

Credits:
Kris Lin International Design

Are you sure?

Remember that you can only vote once per award category.