Nominee

Yongqing Square, Guangzhou

Designed by: Yongming He
For client: Guangzhou City GuiMi Cultural Transmission Limited Floor area: 180.00 M² Year of completion: 2017
Submitted for: 年度酒吧

About the Project

With the aim of environmental protection, nature and low-carbon materials, through taking a path from nature, designers use a large number of bamboo elements common in nature to create a very natural and elegant space, so that the combination of nature and industry to release a balanced and modern elements, to create a quiet Zen teahouse, using narrow light, so that the space is more elegant and tranquil.Using Chinese traditional cursive script as blueprint, bamboo chips as ink, writing in space, forming a unique space installation art, coarse mineral and publicity, with the straight lines of wooden grille with the formation of a strong contrast between music and straight, it appears that the space has a richer sense of hierarchy and rhythm.

What’s unique about it

With the aim of environmental protection, nature and low-carbon materials, through taking a path from nature, designers use a large number of bamboo elements common in nature to create a very natural and elegant space, so that the combination of nature and industry to release a balanced and modern elements, to create a quiet Zen teahouse, using narrow light, so that the space is more elegant

Are you sure?

Remember that you can only vote once per award category.